Godik Power el materiel


Godik Power leverer midlertidig strøm, backup strøm samt nødstrøm til bl.a. festivaler, events, TV-produktion samt til virksomheder, skibe og ved nødsituationer.  Vi har alt i udlejning af generatorer, kabler, eltavler, lystårn m.m. – vores specialiserede medarbejdere finder en løsning som passer netop dit behov!

Top moderne udstyr for den bedste sikkerhed

Godik Power leverer generatorer fra 3 kVA og op til 2×550 kVA, alle af højeste kvalitet, som naturligvis lever op til gældende miljøkrav. Anlæggene har mulighed for fjernovervågning, for overblik over generatorernes belastninger, og alle anlæg fra 100 kVA og op har mulighed for synkronisering.

Totalløsninger

Generatorer er dog blot en del af den samlede pakkeløsning som Godik Power kan levere. Kabler, fordelingstavler, lystårn mm. er alle dele af den samlede leveringsydelse som Godik Power kan tilbyde. Se en video med en række af de produkter vi tilbyder her.

Populære produkter

Power Katalog

I vores Power Katalog kan du få overblik dine mange muligheder indenfor strøm materiel, herunder generatorer, lystårn, varme- og ventilationssystemer, fordelingstavler og kabler mm.

Download det komplette katalog herunder:

powerforside

Kundetilpassede løsninger

Hvad enten det drejer sig om byggestrøm, backup strøm til live TV-udsendelser, akut strøm til nødsituationer eller midlertidig strøm til ordreproducerende virksomheder ved strømnedbrud og reparation, så finder Godik Power en løsning, som passer dig.

Mange virksomheder er ikke klar over, at generatorer kan være den bedste, mest rentable og hurtigste løsning for dem. Med generatorer som strømkilde kan strøm leveres med kort varsel, når behovet opstår. Dermed kan produktionsstop hindres, reparationer på strømforsyningen kan imødekommes, og ved strømnedbrud kan produktionen genoptages hurtigt. Dette kan være med til at sikre virksomheders leveringsaftaler og markedsandele.

Generatorer kan ligeledes komplimentere strømforsyningen til offshore rigge og skibe i forbindelse med værftsbesøg, reparationer og ombygning. Om bord kan generatorer installeres og opkobles mod skibets eget udstyr, ved behov for ekstra strøm eller som forsyning under reparation eller i nødsituationer.

Ekspertise

Vores kompetencer og erfaring, igennem vores mange år i branchen, sikrer dig som kunde. Vi kan løse alle typer af opgaver, men vi levere altid kundespecifikke løsninger, så du får den mest optimale løsning for netop din situation.

I samarbejde med dig, finder vi den optimale løsning igennem uforpligtende rådgivning og løsningsforslag on-site, såfremt du ønsker dette. Godik Power ved, at behovet kan variere afhængigt af den givne situation, og derfor kan rådgivning on-site være afgørende for optimalt resultat.